Hoteller i Palma De Mallorca – Sammenlign billige hoteller i Palma De Mallorca

Hotel Palma de Mallorca

Mallorcas eneste storby ligger på øens sydkyst. Her bor cirka halvdelen af ferieøens indbyggere. Der er masser af hoteller i Palma de Mallorca i alle prisklasser, men hvis tjek altid, hvis du har udset dig et på forhånd – nogle af dem har lukket i vintersæsonen.

Det historiske centrum

Palma de Mallorcas historiske centrum er den ældste del af byen, og det oplagte sted at bo, hvis du søger storbyferie først og strandferie sekundært. Selv om sommeren, når solen bager ned på stranden, kan centrum være behageligt. De smalle gader giver nemlig masser af skygge, så du tilpas kan gå rundt og se på attraktioner som Catedral de Mallorca, Banys Árabs og de mange restauranter og barer. Og bare rolig, den nærmeste strand er ikke mere end et par kilometer væk.

Ca’n Pere Antoni

Ca’n Pere Antoni er navnet på den strand, der ligger tættest på centrum. Denne bystrand strækker sig over 750 meter (cirka 15 meter bred) bag katedralen med lyst og fint sand og en flot promenade og cykelsti. Vandet er roligt og børnevenligt, men bliver dog hurtigt dybt for de allermindste. Den ene ende af strande har restaurant/strandbar, hvor der kan lejes solsenge. Trods sin beliggenhed lige ved byen har Ca’n Pere Antoni blåt flag for renlighed, og der er både toiletter og brusere, og så ligger byen kun lige om hjørnet.

Portixol

Den lille fiskerby Portixol har en strand, der ligger lige ved siden af Ca’n Pere Antoni. Den er væsentlig mindre, mere rustik og med mindre fint sand. Til gengæld er den – trods sin beliggenhed tæt på Palma – væsentlig mindre befolket end sin nabostrand, og havet er roligt på grund af bugten. Byen Portixol er også behageligt stille med meget lidt motortrafik, men til gengæld masser af restauranter, caféer og barer.

Playa de Palma

10 kilometer øst for Palma ligger Playa de Palma, en strækning af flere strande. Heraf har alle 4,5 kilometer mellem Can Pastilla og S’Arenal blåt flag, og disse strande er blandt Mallorcas mest toptunede og børnevenlige. Den gyldne sandstrand er omkring 50 meter bred, så der er masser af plads at lege på, og vandet er lavt og klart. Der er også mulighed for mere action-prægede aktiviteter som fodbold, volleyball, jetski, vandski og paraglidning. Strandene har alle de moderne faciliteter som toiletter, brusere, parasoller, adgang for gangbesværede, livvagter, og strandbarer. Bag stranden er der en trafikfri promenade og cykelsti med barer, caféer og restauranter – og en lang række nye hoteller.  

Rejseguide til Palma

La Seu Katedralen

Almudaina Kongepaladset

Es Baluard Museum for Samtidskunst

For mange er Palma blot en adgangsvej til Mallorcas familievenlige strande og feriesteder, men Palma er faktisk en sofistikeret by, som i allerhøjeste grad er et besøg værd i sig selv. De Baleariske Øers hovedstad kan bryste sig af en af Europas bedst bevarede bymidter samt den berømte La Seu ...

Billeder af Flickr/escapio, Flickr/UggboyUgggirl