Hoteller i Nice – Sammenlign billige hoteller i Nice

Find de billigste hoteller i Nice med Skyscanner Hoteller! Søg og bestil gratis hos hundredvis af hoteller og på tusindvis af destinationer over hele verden.

Skyscanner Hoteller er hurtigt og simpelt at bruge, og – bedst af alt – det er gratis! Søg og sammenlign hoteller og bestil dit Nice hotel ved at klikke dig direkte hen til hotellets eller rejsebureauets hjemmeside.

Du kan bladre igennem vores håndplukkede hoteller i Nice nedenfor, eller du kan bruge søgeboksen ovenfor til at indtaste din ud- og hjemrejsedato og lade os finde de billigste hoteller i Nice.

Har du brug for inspiration? Skyscanners Nice byguide giver dig de bedste insidertips fra dem, som ved besked, så hvad enten du leder efter inspiration til ting at gøre, information om klimaet, eller blot hvor man skal spise og drikke, har Skyscanner tænkt på det.

se mere

Rejseguide til Nice

Promenade des Anglais

Cours Saleya Blomstermarked

Matissemuseet

Nice befinder sig på den franske Riviera, den er Frankrigs femtestørste by og den er et populært rejsemål for turister i alle aldre. Byen blev grundlagt af grækere fra Marseille omkring 350 f.Kr., og de kaldte deres nye koloni for Nikaia efter den græske sejrsgudinde. Det var imidlertid romerne, der ...

Billeder af Flickr/escapio, Mari & Nacho

luk