Los Angeles

Hoteller i Los Angeles – Sammenlign billige hoteller i Los Angeles

Hotel Los Angeles

Sol, strand, film- og tv-stjerner, hurtige biler, unikke restauranter og shopping til du segner. Der er fart på i Los Angeles, men byen er enorm både målt på indbyggertal og geografisk område, så det er med at vælge hotel et sted, der passer til den type rejse, du ønsker.

Santa Monica

Et pulserende bystrandsparadis. Luksushotellerne er linet op langs stranden i dette område, der er på National Geographics top 10 over verdens bedste strandbyer. Foruden strand og Stillehavet har Santa Monica utallige restauranter, butikker og kulturelle oplevelser, der har det med at tillokke både turister og nogle af de mange lokale kendisser. Santa Monica er også meget sikkert og familievenligt med restauranter, storcentre og meget mere i gåafstand fra stranden. Et fantastisk mix af strandliv og storbyliv.

Beverly Hills

Også Beverly Hills er et luksuriøst og familievenligt område, der betragtes som utrolig sikkert. Hotelpriser er generelt lidt højere end i andre områder – det koster lidt ekstra dollars at bo i det berømte postnummer 90210. Til gengæld er beliggenheden – især med lejet bil - glimrende. Der er ikke langt til hverken stranden, Santa Monica eller Hollywood. Beverly Hills er også berømt for sine 5-stjernede restauranter og modemekkaet Rodeo Drive, der er fyldt med fashionable butikker.

Hollywood

Hollywood, verdens selverklærede underholdningshovedstad, er en væsentlig del af størstedelen af Los Angeles’ turisters oplevelse. Store dele af den berømte bydel er en slags levende filmmuseum med Hollywood Walk of Fame, TCL Theatre, Dolby Theatre og masser af restauranter og natklubber, som filmstjerner ofte frekventerer. Der er heller ikke langt til Universal Studios, der på én gang er et filmstudie, hvor der stadig filmes film og tv-serier og samtidig en filmtematiseret forlystelsespark med rutsjebaner og hele molevitten, ligesom Griffith Park med verdens mest kendte skilt – ”Hollywood” også er tæt på. Hollywood er desuden et af de bedste områder hvad offentlig transport angår, så hvis du ikke lejer bil, kan det være en stor fordel.

Downtown

Downtown Los Angeles er en meget ualmindelig downtown – det er nemlig ikke centrum. Downtown er til dog det store business-distrikt, så hvis du er på forretningsrejse i Los Angeles, er downtown stedet, hvor det sker. Her er rigeligt med hoteller, restauranter, natklubber, sportsarenaer med sport og musik i verdensklasse, biografer og meget mere, så selvom downtown er et godt stykke fra for eksempel strandene, er det aldrig kedeligt! 

se mere

Billeder af Flickr/belboo