Hoteller i Fuerteventura – Sammenlign billige hoteller i Fuerteventura

Hotel Fuerteventura

Denne kanariske ø blev turistdestination i 1960’erne, da lufthavnen og det første turisthotel blev bygget. Siden er mange flere kommet til, så det særligt langs de skønne badestrande er nemt at finde overnatning i dag!

 

Corralejo

Helt på den nordøstlige spids af Fuerteventura ligger øens mest populære destination. Corralejo er en fiskerby med omkring 10 kilometer dejlige sandstrande og skønt dybblåt badevand. Corralejo er en ”lidt-af-det-hele” destination med alt fra vandsport, vandreture, safarier, vulkancykelture og meget mere. Man kan også hoppe på en båd og sejle et par kilometer til den lille ubeboede ø, Isla de Lobos, som er et naturreservat med planter og fugle, der ikke findes noget andet sted i verden. I Corralejo kan man både finde hotel i stille områder, eller der hvor Fuerteventuras mest aktive natteliv findes.

 

Caleta de Fuste

Omtrent halvvejs nede ad Fuerteventuras østkyst og kun få kilometer fra lufthavnen ligger Caleta de Fuste, også kendt som Castille. Her er strandene meget familievenlige. Foruden de sædvanlige strand- og havaktiviteter er her en golfbane, et par historiske fæstninger og en by, der er meget nem at finde rundt i. Her er nemlig én lang hovedgade, hvor langt de fleste barer og restauranter ligger. Du kan bo lige ved festligt natteliv med live musik og karaoke eller på en stille sidegade – det hele ligger lige ved stranden.

 

Costa Calma

Turister begyndte først for alvor at få øjnene op for Costa Calma i 1980’erne, og området er stadig den dag i dag et af de mest afslappende strand- og byområder på Fuerteventura. Selv i højsæsonen er det ikke noget problem at finde sig et stille stykke strand i læ for den vind, der trækker mange windsurfere ud på havet her. Med andre ord kan du selv vælge eller blande mellem total afslapning eller total aktiv sportsferie.

 

Antigua

Som en lille by centralt på en ø, hvis primære tiltrækning er kilometer efter kilometer af gylden sandstrand, får Antigua ikke meget opmærksomhed. Derfor er der i Antigua fantastisk mulighed for på en meget fredfyldt måde at opleve charmerende håndværkerbutikker, en gammel vindmølle og kirke, autentiske traditioner og fantastisk lokal mad i skønne landbrugs- og naturområder.

 

se mere

Rejseguide til Fuerteventura

Parque Natural de Corralejo

Betancuria

Isla de los Lobos

Fuerteventura er berømt for sine lange og øde strande med hvidt sand ved det turkisfarvede hav. Dens fantastiske kyststrækning er mere end 190 km lang og består af afvekslende landskaber, blandt andet 150 forskellige strande. Fuerteventura er den tyndest befolkede af de Kanariske øer, og derfor appelerer den til ferierende, ...

Billeder af Flickr/alfatendorf