Hoteller i Cambridge – Sammenlign billige hoteller i Cambridge

Hotel Cambridge

Som en af verdens mest berømte og prestigefyldte universitetsbyer, er der næppe overraskende, at Cambridge har en hel del luksushoteller. Der er dog også hoteller og hostels i den lavere prisklasse, så man ikke partout skal være klar til at spendere en formue for at nyde den flotte historiske by.

 

Centrum

Det historiske centrum er spækket med historiske og arkitektoniske attraktioner. De ting, som de fleste forbinder med Cambridge er her: store dele af University of Cambridge og mange af de semi-uafhængige colleges, mange af de smukke byparker, museer inden for kunst, historie, zoologi, videnskab og mere, historiske kirker og andre imponerende bygninger. Her er også masser af shopping både i form af mode og lignende samt souvenirbutikker. I et område, som bygningerne hurtigt får til at se eksklusivt og dyrt ud kan både mad og logi nydes ikke bare i luksusklassen, men også billigt og godt. Læg dertil et par natklubber samt mulighed for en kano- eller kajaktur på River Cam, så er der vist underholdning for enhver smag!

 

Chesterton

Nord for centrum og nord for River Cam ligger et andet historisk område. Det er noget overset af turister, så hvis du gerne vil opleve mange de samme ting som i centrum i mindre målestok, men lidt mere for dig selv, så er et hotelophold i Chesterton måske noget for dig. Her er mange smukke historiske kirker og kirkegårde, historisk museum og sågar Storbritanniens ældste videnskabspark.

 

Petersfield

Dette er området at finde hotel, bed and breakfast eller anden overnatning, hvis du gerne vil have nem adgang til alle hovedattraktionerne, men foretrækker at overnatte i et mindre turistet boligkvarter. Med i valget får du hyggelige caféer, pubs og restauranter og den flotte kirkegård Mill Road Cemetery med flere vigtige historiske monumenter og krigsgrave.Foruden den nemme adgang til centrum har du også den bedst mulige adgang til oplandet. Mindre end 30 minutter fra Cambridge railway station, som ligger i Petersfield, er blandt andet Oliver Cromwells fødeby, Ely og markedsbyen Newmarket – selv London er kun en times tid væk med tog.

 

Grantchester

For at nyde et ophold i Grantchester kræver det, at man er vild med meget stille og smukke naturlige omgivelser. Og så er det en kæmpe bonus, hvis man også er litteraturelsker. Den mest berømte attraktion i denne afslappende landsby er nemlig The Orchard, en tehave, hvis berømte stamgæster gennem tiden tæller Rupert Brooke, Virginia Woolf og E.M. Forster.

se mere

Billeder af Flickr/escapio