Hoteller i Beijing – Sammenlign billige hoteller i Beijing

Hotel Beijing

Det kan være svært at vælge område at overnatte i i Beijing, for Kinas hovedstad er en enorm by med hoteller og hostels i alle distrikter og turistattraktioner godt spredt ud. Uanset hvor du ender med at bo, kan det dog anbefales at medbringe gode vandresko!

 

Wangfuijing

Wangfuijing ligger i det centrale distrikt Dongcheng og er Beijings centrale kommercielle og shoppingområde. Der er flere praktiske fordele ved at bo i Wangfuijing: Der er hundredvis af butikker, flere storcentre, masser af hoteller og restauranter, og så er nogle af de mest populære turistattraktioner lige i nærheden, herunder ikke mindst Den Forbudte By. Med metro i hver sin ende af gaden Wangfuijing er det tillige hurtigt at komme ud til andre bydele og attraktioner.

 

Qianmen

Hvis sightseeing er nummer 1 på prioriteringslisten, er Qianmen et af de bedste områder at finde hotel. Her er nem adgang til Den Forbudte By, Den Himmelske Freds Plads, Himmeltemplet, en række museer og kunstgallerier samt den flere hundrede år gamle shoppinggade Dashilar, hvor nogle af butikkerne har flere hundrede år på bagen.

 

Nanluoguxiang og Houhai

Nanluoguxiang og Houhai ligger side om side i den nordlige del af det centrale Beijing. Begge områder er en kombination af gamle bygninger og attraktioner kombineret med hoteller, hostels, restauranter, caféer, barer og butikker, hvor man stort set kan købe alt mellem himmel og jord. Samtidig er det her omkring Houhai-søen, at nogle af Beijings grønneste områder kan nydes.

 

CBD

Dette område er navngivet efter præcist, hvad det er: CBD – Central Business District – Det Centrale Forretningsdistrikt. Her er masser af skyskrabere, ambassader, internationale firmaers kontorer, finanscentrum, medier, restauranter, hoteller og meget mere. Hvis du er på forretningsrejse, er der ekstremt høj sandsynlighed for, at Central Business District er det mest praktiske sted at finde hotel.

 

Juyongguan

I Juyongguan cirka 60 km fra Beijings lufthavn ligger den del af Den Kinesiske Mur, som er nærmest hovestaden. Området er dermed i en afstand, der kan klares på en dagstur, men hvis du foretrækker lidt mere tid er her også hoteller, hostels og restauranter, så muren og de smukke dale omringet af bjerge kan nydes i et mindre hæsblæsende tempo.

se mere

Billeder af Flickr/Thomas Fischler