Malaga

Hoteller i Malaga – Sammenlign billige hoteller i Malaga

Malaga er hovedstad i provinsen af samme navn og den største by på Costa del Sol. Mange tager med fly til Malaga som transitby for at komme videre ned ad Costa del Sols mange skønne strande – men byen har også sin helt egen charme at byde på.

Costa del Sol

Mange forbinder en tur til byen Malaga med Costa del Sol. Det er dog vigtigt at forstå, at det ikke er helt det samme. Hvis du vil på familievenlig badeferie i området, og det primært skal handle om sol, strand og vand, kan det varmt anbefales at kigge uden for selve byen Malaga og tage et kig ned langs kysten i stedet. Nogle af de mest populære steder til en typisk badeferie er Marbella, Fuengiroa, Banalmadena og Torremolinos. Her er hotellerne, sandstrandene og badevandet toptunet med vand- og strandsportaktiviteter, parasoller, promenader, toiletter, restauranter og alle øvrige faciliteter, der er brug for på en afslappende solferie på Costa del Sol med eller uden små børn.

Centrum

Med sine 2800 år på bagen er Malaga én af Europas ældste byer. Det historiske centrum har noget for enhver smag og enhver aldersgruppe. Det spreder sig rundt om den majestætiske om end ufærdige gotiske katedral med gamle bygninger, smalle gågader og masser af forrygende tapas-restauranter. Andre attraktioner i centrum er middelalderborgene Alcazaba og Castillo de Gibralfaro, det romerske amfiteater og Picasso-museet. Alle disse attraktioner og flere ligger så tæt på hinanden, at de kan nås til fods. Nattelivet i centrum er livligt, og barerne lukker omkring kl.4 om morgenen. Den sydlige del af centrum er Spaniens næststørste havnefront, som i dag er forrygende til shopping. Der er masser af hoteller og hostels i centrum for børnefamilier, backpackere og mere luksuriøst rejsende.

Pedregalejo

I den østlige del af byen tilbyder Pedregalejo lidt af en blanding af by- og strandliv. Det er et meget internationalt område og et af de mest populære, når det kommer til strandbarer og natklubber (nogle endda med gratis salsaundervisning). Centrum er cirka et kvarter væk med bus.

Montes de Malaga

Lige nord for Malaga by ligger bjergkæden Montes de Malaga. Provinsen har flere flotte naturområder, og dette er et af dem. Hvis du gerne vil have en ferie med bjerge, skov, dyreliv, gåture, lokal vin, traditionel mad og stille stunder, er Montes de Malaga et utrolig naturskønt alternativ til det kosmopolitiske by- og strandliv. 

se mere

Rejseguide til Malaga

Malagas ufærdige katedral

Picassomuseet

Alcazaba

Malaga er en dynamisk og stemningsfuld spansk havneby, som tilbyder den perfekte blanding af historie og kultur tilsat Middelhavets glitrende vand, gyldne strande og med en moderne puls. Den attraktive og kosmopolitiske by ligger i en smuk bugt i Andalusien og tilsmiles med lange, solrige dage og et varmt klima ...

Billeder af Flickr/crossine0