Søg i flyrejser

Returtype

Vueling Airlines fly

Vueling er et ungt spansk lavprisselskab, der blev grundlagt i 2004. Vueling flyver til og fra over 100 destinationer i Europa, Afrika og Asien og er Spaniens næststørste flyselskab. Flyselskabet har desuden et ry for at have særdeles venligt personale.

Oplysningerne er korrekte per 23/02/2014 og kan blive ændret. Tjek hos flyselskabet for fuldstændig nøjagtighed. 

Hvorfor flyve med Vueling

Sådan checker du ind

Det er muligt at checke ind online på nogle ruter, dog ikke fra Vuelings afgangslufthavne i Danmark (Kastrup og Aalborg). Hvis du flyver med Optima eller Excellence Fares, eller hvis du har valgt siddeplads med Basic Fare, kan du checke ind online fra det øjeblik, du har købt din billet og frem til 4 timer før afgang. Hvis du ikke har valgt siddeplads kan du checke ind online mellem 7 dage og 4 timer før afgang (uanset billettype dog kun op til 24 timer før flyafgang fra Lissabon, Prag, Frankfurt og London Heathrow dog kun op til 24 timer før afgang). Hvor online check-in ikke er muligt, kan du checke ind i lufthavnen fra normalt 2,5 time før afgang til 40 minutter før afgang. Tjek dog for din specifikke rejse, da check-in ved enkelte rejser lukker 60 minutter før afgang.

Bagagekvoter og gebyrer

På alle rejser kan medbringes 1 stk. håndbagage på op til 10 kg (op til 14 kg på Excellence Fare) og op til en størrelse på 55 x 40 x 20 cm. Hvis du bestiller Optima Fare eller Excellence Fare kan du desuden gratis medbringe 1 stk. check-in bagage på op til 23 kg. Med Basic Fare koster det €35 at checke 1 kuffert ind i lufthavnen per flyrejse og mellem €13 og €25 hver vej, hvis det gøres online. Priserne for 2- og 3. indcheckede stykke bagage er henholdsvis €70 og €90 i lufthavnen og mellem €46 og €72 online.

Siddepladser

Der kan vælges siddeplads for mellem €4 og €30 afhængig af rute, sædetype og om bestillingen foregår online eller i lufthavnen. Med Optima Fare medfølger gratis sædevalg i rækkerne 5 til 11 (med Basic €6-€7) eller 15 til 31 (med Basic €4-€5).

Bestillingsgebyrer

Vueling har et administrationsgebyr på €5 og derudover 2,7 % af den samlede pris ved betaling via de fleste almindelige betalingsformer som Visakort eller MasterCard og PayPal.