DK
Indtast et lande, en by eller en lufthavn
Indtast et lande, en by eller en lufthavn
12+ år
under 12
under 2
 
Pristjek (nye vinduer)
  søg 45 flyselskaber

  KLM fly

  Leder du efter fly med KLM? Brug Skyscanner til at søge efter fly med KLM, og find de laveste priser og mest relevante tider, der passer til dine rejsebehov.

  Generelt

  KLM Royal Dutch Airlines blev stiftet 7. oktober 1919 for at tjene Holland og dets kolonier. KLM er i dag det ældste luftfartselskab, som stadig opererer under dets oprindelige navn. KLM har været en del af Air France KLM siden fusionen i 2004. KLM’s første kontorer var i Haag, og det var også Europas første luftfartselskab til at tilbyde et frequent flyer loyalitetsprogram.

  Check-in information

  For de fleste ruter kan du checke ind online på KLM.com fra op til 30 timer før til 1 time før afgang. Sørg for, at du printer dit boardingkort ud, så er det eneste, du behøver gøre før afgang, at aflevere din check-in bagage ved et bagage drop-off sted i lufthavnen. I de fleste lufthavne kan du aflevere bagagen fra 2 timer før din afgang.

  Hvis du ikke kan checke ind online, kan du stadig gøre det ved self service-automater i lufthavnen. Check-in skranken i Schiphol Lufthavn åbner kl. 5 om morgenen for alle fly, der afgår samme dag, og personalet hjælper gerne med din check-in, når du ankommer.

  Bagageinformation

  Som med alle andre luftfartselskaber er der restriktioner, når det kommer til mængden af bagage, der må checkes ind eller tages med om bord.

  Tjek altid med selskabet, før du rejser. Gå ind på KLM’s hjemmeside for aktuel information om restriktioner og gebyrer på bagage.

  Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  På næsten alle interkontinentale KLM-ruter får du flere end 900 timers interaktiv underholdning tilgængelig på flere sprog inklusive flere end 80 film, tv-programmer, hundredvis af cd’er, sprogkurser, lydbøger og spil. Du kan endda sende SMS’er og e-mails.

  Kig i det fremragende Holland Herald, det gratis KLM-magasin om bord, mens du nyder noget førsteklasses flymad. Både på economy og business class får du mad om bord, der varierer fra morgenmad til aftensmad. Der er også mulighed for at købe en bred vifte af toldfri varer på flyveturen.

  3 grunde til at flyve med KLM

  1. Fremragende kundeservice og hjemmeside, der er let at bruge

  2. Lækker mad om bord

  3. Du mellemlander ofte i Schiphol Lufthavn i Amsterdam, hvor der er et fantastisk udvalg af oste!

   

  Hjælp

  Internationale websites

  Logget ind som

  Kontoindstillinger Log ud