Søg i flyrejser

Returtype

Icelandair | Søg Icelandair fly

Vil du flyve med Icelandair, og er prisen vigtig? Så hjælper Skyscanner dig med at finde de billigste flybilletter, rejsedatoer og destinationer! Indtast blot de oplysninger om rejsem, som du allerede kender, så sørger Skyscanner for resten.


Generelt

Icelandair er Islands største luftfartselskab med aner tilbage til 1937, da Flugfélan Akureyrar blev stiftet. Et par år efter flyttede firmaet sit hovedsæde til Reykjavik og skiftede navn til Flugfélan Reykjavik. I 1950’erne begyndte selskabet at bruge navnet Icelandair til internationale ruter. Efter opkøb og fusioner i 1970’erne blev selskabets officielle navn til Icelandair.
Næsten 2 millioner passagerer flyver hvert år med Icelandair til og fra begge sider af Atlanten og flere ruter kommer ofte til.

Bagageinformation

Alle luftfartselskaber har deres egne regler for mål- og vægtbegrænsninger for bagage, og selv for de enkelte selskaber kan begrænsningerne variere fra destination til destination og fra måned til måned.

Tjek derfor Icelandairs egen hjemmeside (som også findes i dansk version) for at være sikker på, at du kender begrænsningerne for lige netop den rejse, du skal på.

Check-in information

Online Check-in er muligt ved at indtaste enten efternavn og bestillingsreference eller e-billetnummer. Det kan gøres op til 36 timer før afgang for fly til Europa og op til 24 timer før afgang for fly til USA. Check-in lukker 90 minutter før afgang. Samme tidsgrænser gælder for mobilt check-in, hvor det hele foregår uden printning af dokumenter.
Icelandair har desuden check-in automater i Kastrup Lufthavn og Keflavik Lufthavn.

Check-in service og tider i lufthavnen varier både fra lufthavn til lufthavn og fra destination til destination, så tjek altid før din rejse.

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

Alle rejsende hos Icelandair får ikke-alkoholiske drikke, tæpper og puder med i prisen. Desuden tilbydes der mad til børn under 12 år samt egen touch-screen med masser af underholdning på alle ruter. Hvis man rejser på alle andre klasser end economy er alkoholiske drikke, mad, slik og hovedtelefoner også med i prisen – de kan dog alle tilkøbes for rejsende på economy.
 
3 grunde til at flyve med Icelandair

1/ Altid gratis mad til børn under 12 – også på economy

2/ Behagelige sæder og rigeligt med benplads

3/ Glimrende underholdning ombord