Søg i flyrejser

Returtype

Etihad Airways fly

Etihad Airways er De Forenede Arabiske Emiraters nationale flyselskab. Selskabet blev stiftet i 2003 og har i dag over 1000 flyvninger om ugen mellem alle verdens seks beboede verdensdele. 
Oplysningerne er korrekte per 16/08/2014 og kan blive ændret. Tjek hos flyselskabet for fuldstændig nøjagtighed. 
 

Hvorfor flyve med Etihad Airways

Sådan checker du ind:

Den hurtigste måde at checke ind og undgå kø med Etihad Airways er online. Online check-in åbner 24 timer før afrejse og lukker igen 2 timer før. For den hurtigste proces skal du udskrive dit boardingkort hjemmefra – der kan være ventetid i lufthavnen, hvis du først der printer ud. Det er også muligt at checke ind med mobilt boardingkort med afrejse fra i øjeblikket 13 forskellige afrejselufthavne. Din 2D-stregkode kan sendes til din e-mail, gemmes på Passbook (for iPhone-brugere) eller gemmes som screenshot. Med afrejse fra Abu Dhabi, Dubai eller Al Ain kan du også undgå de lange køer, selvom du checker ind i lufthavnen. Fra disse afrejsebyer kan du nemlig checke ind 24 timer før og frem til mellem 4 og 6 timer før afrejse.

Bagagekvoter og gebyrer:

På økonomiklasse kan medbringes 1 stk. håndbagage på op til 7 kg, og tasken må ikke måle mere end samlet 111 cm (højde + længde + bredde). Spædbørn kan medbringe 1 stk. håndbagage på op til 5 kg samt 1 klapvogn (vil blive checket ind, hvis der ikke er plads i kabinen). På alle rejser på nær til og fra USA, Canada og Brasilien kan der gebyrfrit medbringes samlet indchecket bagagevægt på op til 30 kg (spædbørn kan medbringe indchecket bagage på op til 10 kg). På rejser til og fra USA, Canada og Brasilien kan der gebyrfrit medbringes 2 stk. indchecket bagage på op til 32 kg hver (spædbørn kan medbringe indchecket bagage på op til 23 kg og maksimale samlede mål (højde + længde + bredde) på 158 cm).

Siddepladser:

Med ergonomisk designede sæder er der gode chancer for en aldeles behagelig rejse med Etihad Airways. Rejsende på økonomiklasse kan mod gebyr bestille sæde med ekstra benplads efter først-til-mølle princippet. Etihad Airways’ almindelige sæder i økonomiklasse har mellem 81 og 84 cm benplads, mens sæder med ekstra benplads har op til 94 cm på smalle fly og op til 130 cm på større fly.

Service ombord:

På økonomiklasse kan der gratis vælges mellem tre forskellige retter og masser af drikkevarer. På de fleste ruter har hver rejsende egen 10,4-tommer touchscreen med flere end 750 timers underholdning i form at film, tv, musik og interaktive spil plus otte forskellige direkte tv-kanaler med de seneste nyheder og sport. Etihad Airways sørger også for legetøj og spil til børn i alderen 2-11 år. Der er strømstik i sæderne, så computer eller lignende kan lade, mens der på nogle ruter kan købes adgang til trådløst internet.