Søg i flyrejser

Returtype

Emirates fly

Fly med Emirates

Emirates er det største flyselskab i Mellemøsten og har base i Dubai i De Forenede Arabiske Emirater. Selskabet blev stiftet i 1985 og er med over 3000 flyvninger om ugen mellem 140 destinationer i 70 lande på seks kontinenter et af verdens største og travleste flyselskaber i dag.

Oplysningerne er korrekte per 13/07/2014 og kan blive ændret. Tjek hos flyselskabet for fuldstændig nøjagtighed. 

Hvorfor flyve med Emirates

Sådan checker du ind:

Der kan checkes ind online fra 127 af Emirates’ afgangslufthavne inklusive København. Denne check-in mulighed er åben fra 24 timer før afgang til 90 minutter før. Det er nemmest at udskrive dit boardingkort selv, men hvis du ikke har adgang til en printer, kan du tage din billet med til Emirates’ online check-in-skranke i lufthavnen og klare de sidste formaliteter der. Til og fra nogle destinationer kan boardingkort ikke udstedes, før du har verificeret dine rejsedokumenter i lufthavnen. Her kan du også klare de sidste formaliteter ved online check-in-skranke i lufthavnen. Deadline for aflevering af bagage er normalt 90 minutter før afgang, men der er dog variation, så tjek altid for den enkelte rejse. Hvis du i stedet ønsker at checke ind i lufthavnen, åbner Emirates’ check-in-skranke altid senest tre timer før planlagt afgang. Sørg for, at check-in er gennemført senest halvanden time før afgang.

Bagagekvoter og gebyrer:

På økonomiklasse kan medbringes 1 stk. håndbagage – enten en håndtaske eller en computertaske – på op til 7 kg. Mens mængden af håndbagage er mindre end normen, er den tilladte mængde indchecket bagage mere generøs. På de fleste rejser opererer Emirates med vægtkoncept, så du på økonomiklasse må have op til 30 kg med. På rejser til eller fra Nord- og Sydamerika gælder generelt stykkonceptet og i de fleste tilfælde må der medbringes 2 stk. bagage på op til 23 kg for Nordamerika og op til 32 kg for Sydamerika. Det enkelte stykke bagage må i disse tilfælde maksimalt måle 158 cm (højde + længde + bredde), mens de samlede maksimale mål for de to til sammen er 203 cm. Tjek dog altid før din rejse, da der er undtagelser fra disse generelle regler.

Siddepladser:

På økonomiklasse er det ikke muligt at forudbestille sæde ved nødudgangene, hvor der er ekstra benplads. Disse pladser bliver først tildelt ved check-in af lufthavnspersonalet. Pladserne forrest i økonomiklasse bliver generelt givet til rejsende med spædbørn og kan derfor ikke forudbestilles af andre. De øvrige pladser kan bestilles online.

Service ombord:

Servicen ombord på Emirates fly varierer fra rute til rute. Generelt på økonomiklasse serveres der gratis forret, hovedret, dessert og snacks samt et bredt udvalg af kolde og varme drikkevarer, inklusive øl og vin. Hver rejsendes touchscreen indeholder intet færre end 1800 kanaler med film, tv, musik og spil fra hele verden. På udvalgte fly kan du desuden se direkte nyheder og sport fra otte forskellige primært engelsksprogede tv-kanaler. Nogle ruter har også trådløst internet mod varierende gebyr.