Søg i flyrejser

Returtype

Brussels Airlines fly

Brussels Airlines er Belgiens største flyselskab. Dette datterselskab af Lufthansa blev stiftet i 2006, da SN Brussels Airlines og Virgin Express fusionerede. Brussels Airlines flyver i dag til over 60 destinationer i Europa, Afrika og Nordamerika.

Oplysningerne er korrekte per 19/04/2014 og kan blive ændret. Tjek hos flyselskabet for fuldstændig nøjagtighed. 

Hvorfor flyve med Brussels Airlines

Sådan checker du ind:

Brussels Airlines tilbyder 5 forskellige former for check-in. Der kan checkes ind online mellem 24 timer før afgang og indtil 1 time før. Her kan du vælge dit sæde og printe dit boardingkort hjemmefra. Du kan også checke ind via mobil, hvor dit boardingkort modtages i form af en 2D stregkode. I de få lufthavne, hvor Brussels Airlines ikke har stregkode, skal den mobile billet bringes til disken, hvor Brussels Airlines kan printe dit boardingkort for dig. På europæiske flyvninger kan rejsende desuden benytte sig af Express check-in via check-in-automater i lufthavnen. Traditionelt lufthavns-check-in er også muligt. Den femte metode, City check-in, er mulig med afrejse fra Conakry, Kigali, Kinshasa og Monrovia. Her kan man checke ind via Brussels Airlines’ bykontor for at undgå køer i lufthavnen.

Bagagekvoter og gebyrer:

Rejsende på økonomiklasse kan medbringe 1 stk. gratis håndbagage på op til 6 kg på korte flyvninger og op til 12 kg på lange flyvninger. De må være op til 55 x 40 x 23 cm med undtagelse af tøjtasker, som må måle op til 57 x 54 x 15 cm. Desuden kan medbringes personlige genstande som frakke, tæppe, håndtaske, bærbar, rullestol, klapvogn m.m. På korte flyvninger kan rejsende på økonomiklasse gratis medbringe 1 stk. bagage á 23 kg med maksimal længde + bredde + højde på 158 cm. På lange flyvninger til Afrika og på rejser mellem USA og Afrika kan medbringes 2 stk. Tjek eventuelt for den enkelte rejse.

Siddepladser:

Du kan vælge dit sæde, når du checker ind.

Bestillingsgebyrer:

Brussels Airlines er meget stolt af sin gebyrfri politik. Den betyder, at der på ingen prisklasser er gebyrer for eksempelvis sædevalg, betaling via kreditkort eller 1. indcheckede stk. bagage.

Service ombord:

På de korteste rejser kan rejsende på økonomiklasse købe mad og drikke, mens begge på mellemlange distancer er inkluderet. På lange distancer serveres et udvalg af varme retter med frisk salat, dessert og ost. Derudover kan man få is, og der serveres i løbet af hele turen varme og kolde drikke. Der er 84 cm benplads på Brussels Airlines’ prisvindende langdistanceoplevelse, og så har hver rejsende sin egen 8,9” touchscreen til rådighed med 100 timer af film, dokumentarer, nyheder, spil, musik og e-læsning. Hver rejsende har også en USB-opladningsport til f.eks. smartphone.