Søg i flyrejser

Returtype

Austrian Airlines fly

Austrian Air er Østrigs nationale flyselskab og et datterselskab af Lufthansa. Selskabet har vundet masser af priser i de senere år, herunder for personale og kvaliteten af maden og drikkevarer ombord.

Oplysningerne er korrekte per 15/03/2014 og kan blive ændret. Tjek hos flyselskabet for fuldstændig nøjagtighed. 

Hvorfor flyve med Austrian Airlines?

Sådan checker du ind

Der kan checkes ind fra 36 timer før afgang online og indtil 1 time før. Dette kan gøres på computer og på Austrian Airlines’ app, som i øjeblikket findes til Android og iPhone. Bemærk, at hvis du har to flyrejser inden for 36 timer, og det ikke er muligt at checke ind online på den første, kan det heller ikke gøres på den anden rejse. Deadline for check-in i lufthavnen varierer fra 30 minutter før afgang til 60 minutter før afhængig af afrejselufthavn. Hvis du flyver fra en lufthavn i Østrig mellem søndag og torsdag, er det desuden muligt at benytte sig af ”Late Night Check-in” i lufthavnen, hvor du aftenen før kan checke ind (tider varierer fra lufthavn til lufthavn).

Bagagekvoter og gebyrer

Rejsende på økonomiklasse kan medbringe 1 stk. gratis håndbagage på op til 8 kg med maksimale mål 55 x 40 x 23 cm. På business class kan medbringes 2 stk. á op til 8 kg. Austrian Airlines benytter sig af bagageenhedskonceptet i forhold til indchecket bagage, så mængden og størrelsen af den enkelte rejsendes fribagage afhænger af priskategori, serviceklasse og destination. På langt størstedelen af rutefly kan rejsende på økonomiklasse medbringe 1 stk. indchecket bagage på op til 23 kg, mens rejsende på business class kan medbringe 2 stk. á op til 32 kg. Tilkøb af ekstra kuffert er muligt og afhænger af bagagens mål og vægt samt flyklasse og destination. Priser varierer fra €50 for et ekstra stykke bagage til €300.

Siddepladser

Fra 36 timer før afgang kan du ved online check-in vælge sæde til dig selv og dine medrejsende, hvis de rejser på samme bestilling.

Bestillingsgebyrer

Ved bestilling online opkræver Austrian Airlines ikke gebyr. Ved bestilling via callcenter, billetkontor eller i lufthavnen tillægges et gebyr på 250 kroner for rejser inden for Europa og på 400 kroner på interkontinentale rejser.

Service ombord

Rejsende på økonomiklasse får på korte rejser gratis drikkevarer. På mellemdistancer medfølger desuden et måltid, mens der på langdistancer derudover medfølger enten morgenmad eller ekstra snacks afhængig af tidspunktet for landing. Der serveres under hele rejsen kolde og varme drikkevarer. På kortere rejser vises korte film, mens alle på langdistancer har eget underholdningssystem, hvor der via touch screen kan vælges mellem et udvalg af film, tv-programmer og dokumentarer.