Søg i flyrejser

Returtype
Fly til USA - Skyscanner

Billige flybilletter til USA

Guds eget land

Hvis noget findes på denne jord, så findes det i USA og ofte i dobbelt størrelse.

Man kan komme med fly til USA til de mange travle storbyer. Hovedstaden Washington, kulturhovedstaden New York, Hollywood-byen Los Angeles, kasinobyen Las Vegas og mange flere fordelt på de knap 10 millioner kvadratkilometer.

Store museer, sportsstadions, statuer, shopping-muligheder i det uendelige og en skov af skyskrabere er i stort set alle USA’s millionbyer.

Uden for og imellem byerne er de lange landeveje, som ser ud til at fortsætte i det uendelige – det perfekte mål for en lang road trip. Vælg din start- og slutdestination og kør på vejen forbi og igennem uforglemmelige naturskønheder som Arizonas Grand Canyon, New York States Niagara Falls, Californiens gigantiske træer og verdens første nationalpark, Wyomings uovertrufne Yellowstone.

Også i det amerikanske køkken er mad fra alle kulturer. Her er den berømte fastfood og Coca Cola i spandevis, men også mexicansk-inspireret mad i sydstaterne, soul food inspireret af de afrikanske slaver, retter fra den oprindelige indianske befolkning og masser af restauranter åbnet af de mennesker, der har immigreret til USA fra alle verdenshjørner.

Og glem endelig ikke, at USA også er fantastiske floder, skove og bjerge i Alaska og de frodige og eventyrlige øer i Hawaii.

se mere

Fly til USA