Søg i flyrejser

Returtype
Fly til Thailand - Skyscanner

Fly til Thailand

Verdens venligste eventyr

Hvis du er til venlighed, sol og varme, skulle du tage et fly til Thailand. Få steder i verden kan tilbyde så fantastiske strande, skønne øer og dybe jungler og være så afslappede, venlige og gæstfri omkring det hele.

Thailænderne er blandt verdens bedste til huse gæster. De får selvfølgelig stor hjælp på vejen af Railay, som ofte er blevet kaldt verdens bedste strand, og af de eventyrlige Phi Phi-øer, hvor filmen The Beach blev optaget.

Her og mange andre steder i det sydlige Thailand på fastlandet og på de små eksotiske øer er forholdene for både solbadning, badning, snorkling og dykning forrygende – og så er maden både billig, sund og lækker, ligegyldigt hvor stærke retter man kan klare.

Længere nordpå kan man opleve eventyr af en helt anden type, men af samme kaliber. Tag på opdagelse i templerne og markederne i storbyjunglen Bangkok, på guidet tur (på gåben eller på elefantryg!) i den grønne jungle uden for Chiang Mai og Chiang Rai, eller tilbring eftermiddagen ved og i det skønne syvetagers Erawan-vandfald i Kanchanaburi, hvor de små doktorfisk bider død hud af mennesketæer og sørger for naturens helt egen fiskespa.

se mere