Søg i flyrejser

Returtype
Fly til Tenerife - Skyscanner

Fly til Tenerife

En ø i solen

Lige ud for Afrikas kyst ligger en ø, som har solskin året rundt, gyldne strande, flotte byer og en utrolig naturlig skønhed. Hvis dette lyder som din ideelle feriedestination, så bestil fly til Tenerife!

Når du er landet, kan du tjekke designer-butikker, tage på tropisk skovvandring og smage den lækre kanariske mad eller simpelthen bare ligge på de fantastiske strande og slappe af. Udendørsentusiaster bør helt klart bestige Spaniens højeste punkt, Pico del Teide, som er omringet af et månelandskab af mærkelige klippeformationer og intens vulkansk farve.

Når det bliver aftenstid, er der masser af underholdning på Tenerife. Der er natklubber med internationale DJs, romantiske restauranter ved havet, som serverer lækker mad, turistbarer, der minder om dem derhjemme (men med bedre vejr), men de bedste steder at prøve er måske øens ”Guanchinches,” som er typiske kanariske etablissementer, hvor man kan prøve traditionel mad i en autentisk atmosfære.

Uanset om du er ude efter romance, natklubber til solopgang eller en familieferie, kan Tenerife blive mål for din drømmeferie!

se mere

Billige fly til Tenerife fra:

fra kr. 373 tur/retur

 Tenerife tilbud

Hoteller i Tenerife

Car hire in Tenerife

Billeder af Flickr/G.E.O.R.G.E