Søg i flyrejser

Returtype
Fly til Sverige - Skyscanner

Fly til Sverige

Storslåede udendørs eventyr

Sverige er fantastisk til udendørsaktiviteter. Tag et fly til Sverige, og se de mange muligheder udfolde sig.

Tag på skiferie i Isaberg, som har sjove løjper for både nybegyndere og øvede. Tag på cykelture omkring Wallanders smukke og flade hjemby, Ystad, eller i de mere avancerede, men lige så naturskønne terræn i åserne – langstrakte bakkedrag – som Hallandsåsen og Söderåsen. Eller lej en bil og få tid til det hele med gåture i de svenske skove, badning i de blanke søer og kanoture langs Lagaleden i Småland.

Når det kommer til naturen, er alting stort i Sverige. Skovene er enorme, bakkerne er høje, vejene er lange, søerne er store og rådyr og grævlinger er skiftet ud med elge og bjørne.

Selvom Sverige med rette er kendt for den skønne natur, har landet også flere spændende byer i alle dele af landet. Hovedstaden Stockholm er ikke bare et besøg værd for sin skærgård, men også for innerstaden, der har alt fra historiske slotte til shopping for alle sanser. Se Skansen Kronan og de mange gamle træhuse i Haga i Göteborg, eller tag hele vejen op til Sveriges nordligste by, Kiruna, hvor industriel mineby, skisportssteder og ishotel møder samere i nordlysets utrolige skær.  

se mere