Søg i flyrejser

Returtype
Fly til Prag - Skyscanner

Fly til Prag

Perfekte Prag

Fly til Prag har aldrig været billigere, og Tjekkiets hovedstad bliver et mere og mere populært rejsemål til storbyferie.

Prag ved Vltava-floden er hjemsted for en blanding af moderne og traditionel tjekkisk kultur. Fra koncertsalenes overflod og elegance til interessen omkring gallerierne, filmene og biograferne. Prag har en fantastisk live musikscene blandt de skjulte kælderbarer med dunkel belysning og omkranset i røg og absint. Caféer og restauranter disker op med verdenskendte lokale øl og solide tjekkiske retter såvel som et væld af international mad.

Prags ry for historisk skønhed kan genkendes i det meste af byens arkitektur, men ingen steder viser det mere end Prags borg, som er en af verdens største. En uhyggelig tur til det makabre knoglekapel giver lidt ekstra til din tur og dine feriebilleder.

Prags ikoniske Karlsbroen summer af kunstnere og harmonikaspillende musikere, mens Stare Mesto (Den gamle by) tilbyder underholdning hver hele time, når Astronomiuret slår klokken ind med livlige figurer på den smukke Wenceslas Plads.

Bestil et fly til Prag under en af de mange festivaler, eller tag af sted uden for sæsonen for at undgå de mange mennesker. Du kan slentre ned langs de brostensbelagte gader, besøge Kafka-boghandlen og suge århundreder af historie og forfald til dig.

se mere

Billige fly til Prag fra:

 Rejseguide til Prag

Prags borg
Den Gamle Rådhusplads
Karlsbroen
Hovedstaden i Tjekkiet, Prag, er på UNESCO’s verdensarvsliste og er en by fyldt med overraskelser ved floden Vltavas bredder. Byen er ofte blevet beskrevet som et udendørs museum på grund af sin arkitektur, der spreder sig over flere århundreder, og som bemærkelsesværdigt nok blev skånet for bomber under Anden Verdenskrig. ... Prag city guide

fra kr. 690 tur/retur

 Prag tilbud

Hoteller i Prag

Car hire in Prag

Billeder af Flickr/I love butter