Søg i flyrejser

Returtype
Palma de Mallorca

Fly til Palma de Mallorca

Palma er med sine over 400.000 indbyggere den suverænt største by på ferieøen Mallorca. Rejsende kan opleve byens rige og brogede historie med levn fra tiden under Romerriget, Det Byzantiske Rige, muslimsk styre og meget mere. Byens lufthavn betjener i dag over 22 millioner rejsende hvert år, herunder den spanske kongefamilie, der traditionelt holder sommerferie på øen.

Visum

Visumfrit i op til 90 dage med dansk pas. Se yderligere oplysninger her. http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/spanien-pas-og-visum/

Sæson

Temperaturerne er generelt milde på hele Mallorca året rundt. Sommermånederne juni, juli og august er dog markant mere tørre end årets øvrige måneder. Havtemperaturerne er typisk godt over 20 grader mellem juni og starten af oktober og lavest i årets første måneder på omkring 14 grader.

Kom omkring

De lokale busser kører ofte både i centrum og ud til strandene.

Åbningstider

De store supermarkeder og shoppingcentre er typisk åbne mandag – lørdag fra kl. 9/10 til kl. 21/22. Mindre butikker er åbne mellem kl. 9 og 20 med siesta fra 13:30-17. De fleste er lukket om søndagen.

Drikkepenge

Cirka 10 procent af den samlede regning på restauranter er normalt. Det er heller ikke unormalt at runde prisen op, hvis man kører i taxa.

Information og nødstilfælde

Det danske konsulat i Palma de Mallorca: Carrer de la Unión 2-1, pta. 19, 07001 Palma de Mallorca Tlf.: +34 971 714 097 E-mail: kbnadk@terra.es

Alarmtelefon: 112

Seværdigheder

1. Castell de Bellver: Denne gotiske middelalderborg er en af Spaniens mest imponerende og mest velbevarede.og er også hjem for byens historiske museum.

2. La Seu: Endnu et gotisk mesterværk. Dette er en katedral, der blev færdigbygget i 1601 efter næsten 400 års byggeri.

3. Paseo Marítimo: Havnefronten er et fantastisk sted at gå i byen. Synet af de oplyste diskoteker, barer, pubs osv. er noget helt særligt, når både, havet og katedralen er en del af baggrunden.

4. Banys Arabs: De arabiske bade er et af de få levn fra Palmas fortid under maurernes styre og er næsten 1000 år gamle.

5. Strande: Jep, ferieøen har naturligvis også strande ved hovedbyen. Nogle er støjende og travle og fulde af fest, mens andre er mere stille og børnevenlige.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 408 000

Valuta: Euro (EUR)

Landekode: 34

Religion: Romersk-katolsk

Tidszone: UTC+1

Officielt sprog: Spansk 

se mere

Billige fly til Palma De Mallorca fra:

 Rejseguide til Palma

La Seu Katedralen
Almudaina Kongepaladset
Es Baluard Museum for Samtidskunst
For mange er Palma blot en adgangsvej til Mallorcas familievenlige strande og feriesteder, men Palma er faktisk en sofistikeret by, som i allerhøjeste grad er et besøg værd i sig selv. De Baleariske Øers hovedstad kan bryste sig af en af Europas bedst bevarede bymidter samt den berømte La Seu ... Palma De Mallorca city guide

fra kr. 438 tur/retur

 Palma De Mallorca tilbud

Hoteller i Palma De Mallorca

Car hire in Palma De Mallorca

Billeder af Flickr/UggboyUgggirl