Søg i flyrejser

Returtype

Fly til Paris

Parisiske lækkerier

Med sine finurlige brostensbelagte gader som dem i Montmartre og Saint Germain, seværdigheder som sublime Sacre Coeur og den strømmende Seine-flod, til rødternede duge og konditoriernes lækre vinduer er Paris enhver romantikers drøm.

Byen er blandt andet kendt som Lysets by, og Eiffeltårnet er den klareste stjerne i den parisiske nat. Se tårnet med stil fra toppen af Montparnasse-tårnet, hvor du også kan spise middag på den fantastiske restaurant Espace 56 med suveræn udsigt fra øverste etage.

Oplev nogle af Paris’ andre lækkerier som Triumfbuen, Notre Dame, og de utallige museer og kunstgallerier, der er spækket med mesterværker på hver eneste væg – ikke mindst det verdensberømte Louvre.

Indtag dag og nat den fyldige, perfekt tilberedte mad fra Michelin-restauranter til de friskeste råvarer på markedet. Osten, vinen og de lækre kager vil plante et permanent smil på dine læber. Måske var det det, som Mona Lise smilede for! Très maginfique...

Hvis du vil prøve lidt usædvanlig “celebrity spotting,” bør du besøge den uforglemmelige kirkegård Pére Lachaise. Den er sidste hvilested for blandt andet Edith Piaf, Frédéric Chopin og Jim Morrison fra The Doors. Figen- og kastanjetræer langs brostensbelagte stier og frodig bevoksning gør dette til en forholdsvis ukendt skønhed.

se mere

Billige fly til Paris fra:

 Rejseguide til Paris

Eiffeltårnet
Louvre
Notre Dame
Paris kaldes ofte for ‘Kærlighedens by’, og det er ikke svært at se hvorfor. Dens elegante gader og knejsende vartegn har en drømmende kvalitet omkring sig såvel som masser af god stil. Byen har været et vigtigt centrum siden romersk tid og blev senere det politiske, kulturelle og økonomiske centrum ... Paris city guide

fra kr. 464 tur/retur

 Paris tilbud

Hoteller i Paris

Car hire in Paris

Billeder af Flickr/Larry Johnson