Søg i flyrejser

Returtype
Fly til Norge - Skyscanner

Fly til Norge

Uforglemmelige oplevelser i smukke landskaber

Tag med fly til Norge og oplev et landskab, der på én gang er yderst dramatisk og meget roligt. I Douglas Adams’ bøger ”Den komplette guide til galaksen” har figuren Slartibartfast vundet en pris for at have skabt den norske kystlinje og de norske fjorde.

Selvom virkelighedens norske natur og landskaber ikke er skabt af mennesker, er de bestemt en pris og et besøg værd. Det gælder selvfølgelig de dramatiske fjorde og den lange, flotte kystlinje med de mange øer, men også en skitur i fjeldene, fisketur efter laks i Tanaelven og vandreture i de over 20 nationalparker og utallige skove. Det er ikke for ingenting, at steder som Vegaøerne, Røros, Geirangerfjorden og Nærøyfjorden er på UNESCOs Verdensarvsliste.

Norge kan også være destination for helt og aldeles unikke oplevelser. Man kan for eksempel bo på ishotel i Kirkenes eller Hunderfossen Vinterpark, møde de venlige samere og måbe over det underskønne Nordlys.

Selv med uforglemmelige oplevelser varer ingen ferie længe uden mad og drikke. I Norge kan man tanke energi med lidt fårikål, norsk laks, akvavit, solo-sodavand og multekrem til dessert.

se mere