Søg

Afrejse

Rejsende

Rejseklasse

  • Pristjek (nye vinduer)

Fly til München

Skyscanner giver dig de bedste rejseværktøjer til nemt og hurtigt at finde den billigste flybillet til München.

Uanset om du skal flyve fra eller til München så er der hjælp at hente hos Skyscanner.

Hvis du er i den situation hvor du skal have fingrene i en billig flybillet og allerede ved hvor turen skal gå hen, så benyt dig af søgefeltet øverst. Søgeresultatet viser dig et omfattende udvalg af fly- og rejseselskaber der tilbyder billige billetter til München. Herefter er det bare tilbage at vælge afgangen der passer dig bedst, hvorefter vi dirigerer dig videre til rejsebureauet eller flyselskabet for bestilling af din rejse til München.

Hvis du er fleksibel så viser Skyscanner dig de billigste dage på måneden at flyve til München. Du skal bare vælge at søge på hele måneden i stedet for at vælge en specifik dato. Vi giver dig overblik over de bedste datoer at flyve til München  på, så du finder hurtigt din billige flybillet.

Er du fleksibel er der som regel altid penge at spare, men hvis du har fastlagt hvilke datoer du skal flyve til München på så giver vi dig et overblik over hvilke flyselskaber du kan flyve med, og hvilke rejsebureaer du kan booke hos.

Hvis du finder en god pris på din tur til München, så gem Skyscanner som favorit i din browser til næste gang.

Nedenfor får du et hurtigt overblik over en omfattende liste af lufthave der er placeret over hele verden. Klik på linkene herunder for at få detaljerede oplysninger om: beliggenhed, aktuelle afgangs- og ankomsttider samt priser, vejrudsigt, flyselskaber der har afgang fra lufthavnen mm.

Lufthavnen er det essentielle bindeled mellem dig og nye oplevelser - om du skal hente nogen ved lufthavnen, eller smide nogen af, eller om der venter dig nye oplevelser på ukendte eller velkendte territorier så starter det hele her. Så pak kufferten, få styr på håndbagagen og så er det ellers afsted mod München.

Her på siden kan du som sagt nemt finde frem til de praktiske oplysninger vedrørende München.

se mere

Billige fly til München fra:

 Rejseguide til München

Marienplatz
Hofbrauhaus
Residenz
Charmerende München er Tysklands mest populære by, og den oser ligefrem af traditionel bayersk kultur. Byens navn stammer fra det ældste kloster, hvis munke lagde fundamentet til Münchens hæderkronede tradition for at brygge øl i verdensklasse. I dag er byen især kendt for udskejelserne ved den årlige Oktoberfest, men München ... München city guide

fra kr. 931 tur/retur

 München tilbud

Hoteller i München

Car hire in München

Billeder af Flickr: juampatronics, rodchile, marci_basilio