Søg i flyrejser

Returtype
Milano

Fly til Milano

Italiens næststørste by er landets vigtigste rent økonomisk. Milano betragtes både som Italiens forretnings- og modehovedstad og er i dag et miks af rig historie og topmoderne bygninger, caféer, modeforretninger og begivenheder.

Visum

Visumfrit i op til 90 dage med dansk pas. Se yderligere oplysninger her.

Sæson

Milanos vintre er slet ikke, som danskere normalt forbinder med Italien. Her er ofte både frostgrader og sne, mens somrene kan blive ganske lune, mens forårs- og efterårstemperaturerne normalt ligger mellem 10 og 20 grader.

Kom omkring

Milanos offentlige transportnetværk er ganske velfungerende. Især metro og sporvogne er effektive, men også byens busser er en udmærket og komfortabel mulighed.

Åbningstider

Butikkerne er normalt åbne fra 9:30 – 12:30 og igen fra 15:30 – 19:30. Der er dog variation mellem årstiderne og mellem de enkelte butikker.

Drikkepenge

Drikkepenge er meget fleksible i Milano, da de typisk indgår i regningen. På samme måde værdsættes oprunding af prisen for taxaer, men heller ikke her er det påkrævet.

Information og nødstilfælde

Den danske ambassades handelskontor i Milano: Eksportstipendiat Ole Gustafsson, Via Lodovico Ariosto, 30, 20145 Milano Tlf.: +39 02-48 00 86 75 E-mail: milhkt@um.dk

Alarmtelefon: 112

Seværdigheder

1. Santa Maria delle Grazie: Denne mere end 500 år gamle kirke er på UNESCOs Verdensarvsliste og er hjem for Leonardo Da Vincis verdensberømte vægmaleri Den sidste nadver.

2. Quadrilatero d’Oro: Milano er lig med mode, og Quadrilatero d’Oro (Guldrektanglet) er pladsen, hvor den ene eksklusive modeforretning ligger klods op ad den anden. Det er ikke billigt, men et interessant kig, uanset om der er penge til køb eller ej.

3. Pinacoteca di Brera: Et af verdens største kunstmuseer (og et af utallige interessante museer i Milano) med mesterværker fra flere af Italiens største mesterværker af kunstnere som Caravaggio, Raphael og Francesco Hayez.

4.Il Duomo: Milanos hovedkatedral er en af Italiens ældste kirker. Den hvide marmorkirke har hundredvis af spir og tusindvis af statuer.

5. San Siro: Ikke bare én, men to af verdens største fodboldklubber, AC Milan og Inter Milan, deler dette hjemmebane på imponerende stadion. Se fodbold med 80.000 andre, eller få en guidet tour på en mere stille dag.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 1 300 000

Valuta: Euro (EUR)

Landekode: 39

Religion: Romersk-katolsk

Tidszone: UTC+1

Officielt sprog: Italiensk 

se mere

Billige fly til Milano fra:

 Rejseguide til Milano

Duomo
Den Sidste Nadver
Castello Sforzesco
Milano bliver generelt anset for at være verdens modehovedstad. Den er også Italiens mest moderne by og givetvis den mest hektiske. Livet går noget stærkere her end i andre dele af Italien, og byen er kendt for at være glamourøs og sofistikeret. Eftersom Milano blev udsat for heftige bombardementer under ... Milano city guide

fra kr. 293 tur/retur

 Milano tilbud

Hoteller i Milano

Car hire in Milano

Billeder af Flickr/Ulf Luljankoshi