Søg i flyrejser

Returtype
Miami

Fly til Miami International

Miami er en af USA's rigeste byer og landets næststørste med spansktalende flertal. Det dejlige vejr 12 måneder om året gør det til en yndet destination for strand- og cruise-gæster i alle aldre.

Visum

I de fleste tilfælde visumfrit i op til 90 dage med dansk pas og elektronisk registrering via ESTA. Se yderligere oplysninger her. http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa-pas-og-visum/

Sæson

Den almindelige vejrudsigt for Miami hedder sol, sol og sol og varme nok til at bade året rundt. Vær dog opmærksom på, at der er orkansæson mellem 1. juni og 30. november.

Kom omkring

Det offentlige transportsystem er vidtspændende og strækker sig over hele Miami og de omkringliggende områder – men især busserne kommer ikke altid til tiden, så hvis transporttid har topprioritet, kan det anbefales at tage en taxa.

Åbningstider

Miami er ikke en morgenby, så butikker åbner først mellem 9:30 og 11. Til gengæld lukker de først ved 22-tiden, restauranter omkring kl. 1 om natten og barer til ved 5-tiden.

Drikkepenge

Det er så almindeligt at give drikkepenge på restauranter i Miami (15-20 % eller 10 % ved takeout, nogle gange inkluderet i regningen), at normen er at tale med manageren, hvis betjeningen har været så dårlig, at man ikke ønsker at betale drikkepenge. Hotelansatte og taxachauffører forventer også drikkepenge.

Information og nødstilfælde

Det danske konsulat i Miami: Malman, Malman and Rosenthal, 3107 Stirling Road, Suite 101, Fort Lauderdale, FL 33312-8500 Tlf.: 954-967-8800 E-mail: jrosenthal@bellsouth.net

Alarmtelefon: 911

Seværdigheder

1. South Beach: Den mest populære af Miamis lækre sandstrande er fuld af fest, farver og trendy shoppingmuligheder.

2. Everglades National Park: Et stykke unik geografi med vådområder, skov og sjældne dyrearter som f.eks. den amerikanske krokodille.

3. Zoo Miami: Floridas største og ældste zoologiske have har omkring 500 forskellige dyrearter – og ingen af dem er i bur.

4.Aventura Mall: Som enhver amerikansk storby har Miami naturligvis flere storcentre. Et af dem er det gigantiske Aventura Mall, som har omkring 300 forretninger og en indendørs legeplads designet af moderne kunstnere.

5. Vizcaya Museum and Gardens: Denne gigantiske villa blev færdigbygget i 1923 og fungerer i dag som museum med masser af gamle møbler, antikviteter og kunst samt en stor tilhørende have.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 415 000

Valuta: Amerikanske Dollars (USD)

Landekode: 1

Religion: Cirka 40 % er religiøse i Miami, heraf omkring 22 % katolikker

Tidszone: UTC-5

Officielt sprog: Spansk og engelsk 

se mere

Billige fly til Miami International fra:

fra kr. 3.045 tur/retur

 Miami International tilbud

Hoteller i Miami

Car hire in Miami International

Billeder af Flickr/daspader