Søg i flyrejser

Returtype

Fly til Mexico City Juarez International

Mexico City, landets hovestad, er enorm og en af verdens største byer. Byen er fuld af kontraster mellem rig og fattig med overdådige paladser og støvede slumkvarterer, men Mexico City har helt sikkert noget for enhver smag med et stort udbud af kulturelle, kulinariske og historiske oplevelser døgnet og året rundt. Mexico City har fx flere museer end nogen anden by og adskillige kæmpestore grønne parker, hvor man kan puste ud mellem indtrykkene.

 

Visum

Visumfri i op til 180. Gyldigt pas skal medbringes.

Se flere oplysninger her:

http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/mexico-pas-og-visum/

 

Sæson

Sommeren er varm og falder sammen med regnsæsonen fra juni-september. Om vinteren kan det blive ned til minusgrader om aftenen i de højtliggende kvarterer.

 

Kom omkring

Mexico Citys udmærkede offentlige transportnetværk består af metro, busser og elektriske busser, der sammen med de mange taxaer får dig sikkert rundt i den kæmpe by.

 

Åbningstider

Butikkerne har typisk åbent fra 9-20, og mange holder lukket mellem 14-16.

 

Drikkepenge

Drikkepenge er udbredte i Mexico og udgør ca. 15 % af regningen på restaurant. giv piccolo og stuepige, hvad der svarer til ca. fem kroner pr. taske/nat. Rund op i taxaen.

 

Information og nødstilfælde

Danmarks Ambassade i Mexico, Tres Picos 43, Col. Polanco, Mexico D.F.  

C.P 11580

Tel: +52 (55) 5255 3405   E-mail: mexamb@um.dk

 

Politi/Ambulance/Brand: 066 eller 060

 

Seværdigheder

1. Centro Histórico: Adskillige imponerende attraktioner bl.a. katedralen og ruinerne af et aztekertempel omkranser den kæmpe plads Zócalo i den gamle bydel. Tæt på pladsen ligger nogle af byens mest spændende museer.

2. Castillo de Chapultepec: Slottet, som i dag huser Nationalmuseet, blev bygget i 1785 for den spanske vicekonge og var Mexicos præsidentbolig indtil 1940.

3. Chapultepec Park: Mexico Citys største park med flere hundrede år gamle træer og søer, rummer udover Nationalmuseet bl.a. flere kunstmuseer og zoologisk have.

4. Coyoacán: Den tidligere forstad er nu blevet opslugt af storbyen, det var her det berømte kunstnerpar Frida Kahlo og Diego Rivera boede samt deres kammerat kommunisten Leon Trotsky. Et spændende kvarter med masser af gadeunderholdning og flot arkitektur.

5. Torre Latino: Et af byens vartegn er denne skyskraber, bygget i 1950’erne, som har vundet hæder for sin solide konstruktion, der har overlevet flere kraftige jordskælv. Fra 44. sal kan man på en klar dag få en fantastisk panoramaudsigt over Mexico City.

 

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 9 mio. (Stor-Mexico City 27 mio.)

Valuta: Mexicanske peso (MXN)

Landekode: (00) 52

Religion: Cirka  82 % katolikker

Tidszone: UTC-6

Sprog: Spansk og 62 indfødte sprog

se mere

Billige fly til Mexico City Juarez International fra:

fra kr. 4.607 tur/retur

 Mexico City Juarez International tilbud

Hoteller i Mexico City

Car hire in Mexico City Juarez International