Søg i flyrejser

Returtype

Fly til Madrid

Fiesta, ikke Siesta i Madrid…

Bestil et fly til Madrid og besøg Spaniens mest “spanske” by.

Det er muligt, at Madrid hverken har et Colosseum eller et Eiffeltårn, men til gengæld har byen gejst og masser af det. Ubønhørligt natteliv, en berømt live musikscene, tapas-barer i hundredvis og varme, venlige borgere, som ønsker at du skal nyde dit ophold, skaber tilsammen en storby, der er en af de bedste destinationer for en lang weekend.

Selvom Madrid er mest kendt for sit energiske, uafbrudte natteliv, er byen karakteriseret af intens kulturel og kunstnerisk aktivitet og har masser af museer, gallerier og smuk arkitektur at kaste et blik på. En rig historie har båret sit præg på denne fantastiske by.

Madrid er den perfekte by til at få ro i sindet. Tag på sightseeing om dagen, hold siesta om eftermiddagen, og tag så ud at spis og dans når byens lys sygner hen - hele natten til den lyse morgen.

se mere

Billige fly til Madrid fra:

 Rejseguide til Madrid

Parque del Retiro
Pradomuseet
El Rastro Markedet
Den spanske hovedstad er en kosmopolitisk by i landets hjerte, og den har utroligt meget at tilbyde den besøgende. Madrid er det perfekte mål for en forlænget weekendferie, velforsynet som den er med historie, kunst, kultur og sport. Madrid city guide

fra kr. 373 tur/retur

 Madrid tilbud

Hoteller i Madrid

Car hire in Madrid

Billeder af Flickr/trioptikmal