Søg i flyrejser

Returtype
Fly til Los Angeles - Skyscanner.dk

Fly til Los Angeles International

Hvis du søger billige flybilletter til Los Angeles, er du kommet til rette sted! Skyscanner sammenligner nemlig priserne fra alle de førende rejsebureauer og flyselskaber for dig. På få sekunder kan du få et overblik over, hvornår de billigste flybilletter kan købes, og når du har bestemt dig, sender Skyscanner dig direkte videre til bestillingssiden uden at tage gebyr. Søg efter flybilletter til Los Angeles nederst på siden her og find de billigste flyrejser på få sekunder.

Englenes By er naturligvis mest kendt som verdens filmhovedstad og hjemsted for Hollywood. Byen blev dog grundlagt tilbage i 1781, da det vilde vesten ikke var en film, men virkelighed. Siden er den vokset til at blive USA's næststørste efter New York.

Selvom mange rejsende – både turister og forretningsfolk – tager til Los Angeles for filmattraktionerne, så er byen også rig på shopping-muligheder, museer, parker, fantastiske strande og en lang række musik- og sportsbegivenheder.

De mange forskellige etniciteter i Los Angeles betyder, at udvalget af spisesteder er utrolig varieret og i øvrigt med mange gode billige muligheder.

Visum

USA er visumfri i op til 90 dage for turister, men kræver dog såkaldt ESTA-registrering. Læs mere om krav og registrering her.

http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa-pas-og-visum/

Sæson

Los Angeles er en varm by året rundt med vintertemperaturer på 15 – 23 grader, mens termometeret i juli – september er omkring 29 grader i gennemsnit. Der er stort set ingen nedbør.

Kom omkring

Los Angeles er en ekstremt stor by arealmæssigt, så det kan være en god idé at leje en bil. Der er både undergrund og busser, men ingen af delene kan måle sig med vesteuropæiske standarder.

Åbningstider

Som i resten af landet holder de fleste shopping-muligheder åbent mellem 10.00 og 21.00, mens museerne holder åbent til mellem 17.00 og 21.00.

Drikkepenge

Uanset om du er på diner, restaurant, café eller et hvilket som helst andet spisested og uanset prisen, er normen at give 15-20 procent i drikkepenge.

Information og nødstilfælde

Det danske konsulat i Los Angeles: 5849 Uplander Way, Culver City, CA 90230 Tlf.:  (310) 645-0540

Seværdigheder

1. Getty Center: Kig på malerier af blandt andre van Gogh og Gaugain i et bygningskompleks, der kostede 1,3 milliarder dollars at opføre.

2. Hollywood Walk of Fame: Gå en tur i Hollywood og træd på filmverdenens største stjerner – vær sikker på, at du slår vejen forbi Grauman’s Chinese Theatre.

3. Universal Studios: Se berømte (og stadig aktive) filmsæt, mens du farer af sted i rutsjebane i denne blanding af et filmstudie og en forlystelsespark.

4. Griffin Park: Gå en god lang tur i denne flotte park, som er hjem for et af Los Angeles’ mest berømte symboler: Hollywood-skiltet. Husk at medbringe vand!

5. Venice Beach: Gå eller cykl langs strandpromenaden, grav tæerne ned i sandet eller hop i de blå bølger.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 3 800 000

Valuta: Amerikansk dollar (USD)

Landekode: 1

Religion: Officielt sekulær (neutral)

Tidszone: UTC-8 (-9)

Officielt sprog: Engelsk

 

se mere

Billige fly til Los Angeles International fra:

fra kr. 2.618 tur/retur

 Los Angeles International tilbud

Hoteller i Los Angeles

Car hire in Los Angeles International