Søg

Afrejse

Rejsende

Rejseklasse

  • Pristjek (nye vinduer)
Fly til Italien - Skyscanner

Fly til Italien

Det Smukke Land

Italien har et kælenavn, som med tre ord opsummerer den enorme variation, som landet byder på: Il Bel Paese, Det smukke land. Det er ikke tilfældigt, at støvlelandet er det land i verden med flest steder på UNESCOs Verdensarvsliste. I flæng kan nævnes det skæve tårn i Pisa, bjergkæden Dolomitterne i det sydlige Tyrol, runestenene og klippetegningerne i Valcamonica og et væld af store og små byer.

Mange, som tager fly til Italien besøger Rom i midten af landet. Her er så mange utrolige attraktioner i gåafstand fra både Romerrigets tid og den sene middelalder, at det hele ikke kan ses på én tur.

Også uden for hovedstaden er mulighederne utallige. I syden kan det gode vejr nydes i klippefulgte laguner og langs sandklædte strande eller i de mangfoldige og musikalske byer som Napoli, Lecce og Palermo på Sicilien.

Mod nord er mulighederne lige så mange og forskellige.  Der er bjergrige naturparker i Toscana, masser af skisportscentre i Alperne og dejligt vand i Gardasøen, det perfekte sted at nyde hjemmelavet italiensk gelato-is.

Som for at gøre Det Smukke Land endnu smukkere er Italien også hjem for nogle af verdens smukkeste kunstværker fra Michelangelos udsmykning af Det Sixtinske Kapel i Vatikanet til Sandro Botticellis kontroversielle Primavera og den øvrige enorme samling af renæssancemalerier i Firenze.

se mere

Fly til Italien

 Skyscanners Mest Efterspurgte...

Hvis du mener, at oplysningerne på denne side er forkerte, bedes du kontakte Skyscanner.

luk

Log ind eller tilmeld dig

Logget ind som

Prisagenter Kontoindstillinger Log ud