Søg i flyrejser

Returtype
Ibiza

Fly til Ibiza

Ibiza er de seneste årtier blevet synonym med elektronisk musik og vilde fester. Naturskønne områder, lækre badestrande og afslapning er dog ligeså stor en del af øens identitet.  Ibiza by favner også begge sider, så hvad enten du er til en hyggelig gåtur i den gamle bydel, solbadning og vand eller en dans, så leverer byen varen. 

Visum

Danske statsborgere kan rejse visumfrit i op til 90 dage, gyldigt pas skal medbringes.

Se flere oplysninger her

Sæson

Varme sommerdage og lune vinterdage gør Ibiza til en dejlig destination året rundt, husk badetøj og solcreme.

Kom omkring

Inden for byen er den bedste måde at komme rundt på at gå. Skal du uden for bygrænsen, er der busser, taxaer, scootere eller lejebiler til rådighed.  

Åbningstider

De fleste butikker holder siesta mellem kl. 14 og 17 og holder åbent til kl. 20. Supermarkederne er åbne hele dagen og nattelivet til langt ud på morgenen.

Drikkepenge

Drikkepenge afhænger af servicen og er mest udbredt på restauranter og ved hotelophold. 

Information og nødstilfælde

Danmarks ambassade i Spanien, Calle Serrano 26 – 7o, 28001 Madrid    Tel: +34 91 431 8445   E-mail: madamb@um.dk 

Alarmtelefon: 112 

Seværdigheder

1. Pacha: En af øens mest populære natklubber ligger i Ibiza by. Læserne af DJ Magazine kårede i 2012 klubben som nr. 3 ud af de 100 bedste natklubber i verden. 

2. Den gamle bydel: Gå omkring i en levende kulisse fra fortiden. Bydelen er på UNESCOs kulturarvsliste og huser mange charmerende spisesteder og butikker.

3. Santa Maria-katedralen: Øens hovedkirke i den gamle bydel daterer tilbage til det 13. århundrede, den har undergået mange ombygninger og skildrer derfor øens historie på elegant vis. 

4. Can Marca-grotterne: Ud af byen kan man blandt andet besøge Ibizas største grotter, hvor smuglere gemte deres tyvekoster, i dag begejstrer lys- og lydshow de besøgende.

5. Formentera: Sejl til naboøen for en enkel dag eller overnat her. Øen er kendt for sine smukke, hvide badestrande og dejlige atmosfære. 

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 50 000 (Øen cirka 130 000)

Valuta: Euro € (EUR) 

Landekode: (00) 34

Religion: Katolikker

Tidszone: Som i Danmark (UTC+1)

Officielt sprog: Spansk  

se mere

Billige fly til Ibiza fra:

 Rejseguide til Ibiza

Dalt Vila
Salines Strand
Nordenden
En lille ø med et stort navn - Ibiza er rig på kontraster. Mange mennesker tager til øen for at nyde solen, strandene og det berømte og berygtede natteliv, men der er en anden side af øen, som ligeså stille er ved at blive opdaget. Blot minutter væk fra festerne ... Ibiza city guide

fra kr. 1.022 tur/retur

 Ibiza tilbud

Hoteller i Ibiza

Car hire in Ibiza

Billeder af Flickr/Philip Larson