Fly til Kroatien - Skyscanner

Fly til Kroatien

Et positivt syn på en barsk historie

Kroatiens imponerende historie kan bedst opleves ved at besøge de mange seværdigheder overalt i landet. Næsten alle byer har et historisk centrum, hvor arkitekturen fra fordums tid stadig kan ses.

Bestil et fly til Kroatien og oplev kystbyen Dubrovnik, hvor man kan vandre rundt i den gamle by, der er omringet af en to kilometer lang befæstet mur. Efter en varm gåtur, kan man passende tage på stranden og hoppe i Adriaterhavets blå vand.

I det indre Kroatien er arkitekturen anderledes, men lige så interessant. De gamle pladser og bygninger i den ellers moderne hovedstad, Zagreb, er bestemt et besøg værd, ligesom byen Vukovar længst mod øst delvist på trods og delvist på grund af krigen i 1990’erne er et fantastisk syn.

Ind imellem disse historiske og moderne byer kan man nyde Kroatiens smukke vinmarker, skiture i de sneklædte bjerge, de hundredvis af utrolige vandfald, som forbinder de turkisgrønne søer i Plitvice-nationalparken, en ekstremt varieret madkultur og – for de vovede – Europas første kommercielle nudisthoteller. Kroatien er også et fremragende sted at sejle: Langs vestkysten kan man opleve havbrisen og bevæge sig rundt mellem de over 1000 små øer.

se mere

 Skyscanners Mest Efterspurgte...

DK
HR
Indtast et lande, en by eller en lufthavn
Indtast et lande, en by eller en lufthavn
12+ år
under 12
under 2
 
Pristjek (nye vinduer)
    søg 62 flyselskaber

    Hjælp

    Internationale websites

    Logget ind som

    Kontoindstillinger Log ud