Søg i flyrejser

Returtype
Fly til Kroatien - Skyscanner

Fly til Kroatien

Et positivt syn på en barsk historie

Kroatiens imponerende historie kan bedst opleves ved at besøge de mange seværdigheder overalt i landet. Næsten alle byer har et historisk centrum, hvor arkitekturen fra fordums tid stadig kan ses.

Bestil et fly til Kroatien og oplev kystbyen Dubrovnik, hvor man kan vandre rundt i den gamle by, der er omringet af en to kilometer lang befæstet mur. Efter en varm gåtur, kan man passende tage på stranden og hoppe i Adriaterhavets blå vand.

I det indre Kroatien er arkitekturen anderledes, men lige så interessant. De gamle pladser og bygninger i den ellers moderne hovedstad, Zagreb, er bestemt et besøg værd, ligesom byen Vukovar længst mod øst delvist på trods og delvist på grund af krigen i 1990’erne er et fantastisk syn.

Ind imellem disse historiske og moderne byer kan man nyde Kroatiens smukke vinmarker, skiture i de sneklædte bjerge, de hundredvis af utrolige vandfald, som forbinder de turkisgrønne søer i Plitvice-nationalparken, en ekstremt varieret madkultur og – for de vovede – Europas første kommercielle nudisthoteller. Kroatien er også et fremragende sted at sejle: Langs vestkysten kan man opleve havbrisen og bevæge sig rundt mellem de over 1000 små øer.

se mere