Søg i flyrejser

Returtype
Hamburg

Fly til Hamburg

Europas næststørste havneby er kendt som ”Tysklands port til verden” med adgang både til lands, til vands og i luften til mange andre destinationer. Det er også med til at gøre Hamburg til en rigtig international by, hvor turister kan nyde internationale forlystelser, internationale koncerter, international mad og meget mere – men alt sammen i en ufortrøden tysk ramme.

Visum

Visumfrit med dansk pas. Se yderligere oplysninger her. http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/tyskland-pas-og-visum/

Sæson

Klimaet i Hamburg er stort set det samme som i Danmark. Til sammenligning er Hamburg for det meste omkring 1 grad varmere end København og med lidt mere regn.

Kom omkring

Tyskerne er kendte for deres effektivitet, og her kan Hamburgs offentlige transportsystem sagtens være med. Busserne kører døgnet rundt (kig efter Nachtbus for at komme til yderområderne i nattetimerne), mens togene kører fra cirka 5 om morgenen til 1 om natten og døgnet rundt i weekenden.

Åbningstider

De fleste butikker og storcentre har normalt åbent mandag – lørdag fra 10 – 19 eller 20.

Drikkepenge

Normalt inkluderet i regningen på restauranter og barer, men det er almindeligt at runde op med 5-10 % for god service.

Information og nødstilfælde

Kongelig Dansk Honorært Konsulat i Hamburg: Glockengisserwall 2, D-20095 Hamburg Tlf.: 040-41 40 05 0 E-mail: dansk-honorarkonsulat@hamburg.de

Alarmtelefon: 112

Seværdigheder

1. Hamburg Havn: Der er utallige måder at nyde Hamburgs store, flotte og over 800 år gamle havn på. Tag på bådtur, gåtur og en pause på restaurant med alt godt fra havet.

2. HafenCity: Topeksemplet på Hamburgs moderne internationalitet med masser af nye enestående byggerier og familievenlige forlystelser som Hamburg Dungeon og Miniatur Wunderland.

3. Hamburg Fischmarkt: Kan du lide mad? Så prøv at stå tidligt op, så du kan opleve fiskemarkedet, der er åbent hver søndag fra 5 – 9 om morgenen ved siden af fiskeauktionen. Trods navnet handles der i forrygende affære ikke bare fisk, men også frugt, nødder, te og blomster fra hele verden.

4.Sankt Michaelis Kirken: Denne kirke er med sit 132 meter høje spir og dramatiske statue af ærkeenglen Mikael, der besejrer djævlen, Hamburgs helt store vartegn.

5. Alsterarkaden: Et af de smukkeste steder at shoppe i er i Alsterarkadens luksuriøse butikker og små caféer i bygninger, der er inspireret af historisk arkitektur i Venedig.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 1 700 000

Valuta: Euro (EUR)

Landekode: 49

Religion: Ikke-religiøst flertal

Tidszone: UTC+1

Officielt sprog: Tysk  

se mere

Billige fly til Hamburg fra:

fra kr. 339 tur/retur

 Hamburg tilbud

Hoteller i Hamburg

Car hire in Hamburg

Billeder af Flickr/madle-fotowelt