Søg i flyrejser

Returtype

Fly til Frankfurt

Som Tysklands forretnings- og finanscentrum og med landets travleste lufthavn har Frankfurt ikke overraskende efterhånden mange attraktioner og masser af underholdning – både moderne og historiske – at tilbyde turister. 

Visum

Visumfrit med gyldigt pas. Se her for yderligere oplysninger 

Sæson

På grund af den travle lufthavn, beliggenhed og klima har Frankfurt ikke en decideret turistsæson, der er mere travl end andre. Der bliver dog ekstra travlt, når der er store begivenheder i byen som Rheingau vinfestival i august og september samt julemarkedet, der starter i slutningen af november.

Kom omkring

Frankfurt har et yderst velsmurt offentligt transportsystem med U-Bahn, sporvogn og bus. Skal du ud til forstæderne eller til lufthavnen, så snup S-Bahn. Frankfurt er desuden cykelvenlig med masser af cykelstier.

Åbningstider

De officielle åbningstider er mandag til lørdag fra 9 – 20. Mange butikker lukker dog kl. 18:30 og kl. 14 eller 16 om lørdagen. 

Drikkepenge

Normalt inkluderet i regningen på restauranter og barer, men det er almindeligt at runde op med 5-10 % for god service.

Information og nødstilfælde

Det kongelige danske honorære konsulat i Frankfurt: Neue Mainzer Straße 75, D-60311 Frankfurt am Main     Tlf.: 069-21 93 58 85    E-mail: dk.consulat.hessen@t-online.de

Alarmtelefon: 112

Seværdigheder

1. Römerberg: Et smukt torv, der emmer af historie og er spækket med attraktioner som rådhuset, katedralen, Alte Nikolaikirche og Historisk Museum. Det er også på Römerberg, at julemarkedet åbner i slutningen af november.  

2. Palmehaven: Lige midt i Frankfurt ligger denne oase af eksotisk flora og fauna. Med sine 22 hektarer er den den største af sin slags i Tyskland. Se noget af verdens smukkeste planteliv både over og under havets overflade!  

3. Main Tower: Det eneste højhus i Frankfurt, som er åbent for offentligheden, så man får ikke en bedre udsigt over byen end fra Main Towers platform i 200 meters højde.

4. Goethe-Haus: Den berømte forfatters familiehjem blev fuldt restaureret efter ødelæggelserne under 2. Verdenskrig med originale møbler, malerier og bøger skrevet af familien Goethe.  

5.Senckenberg Museum: Tysklands næststørste naturhistoriske museum er et af Europas vigtigste. Europas største samling af store dinosaurer er også utrolig populær blandt børn.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 705 000

Valuta: Euro (EUR)

Landekode: 49

Religion: Meget blandet – dog menes knap halvdelen at være enten protestantisk eller katolsk

Tidszone: UTC+1

Officielt sprog: Tysk 

se mere

Billige fly til Frankfurt fra:

 Rejseguide til Frankfurt

Römer Rådhus
Frankfurts Museumsbred
Main Towers udsigtsplatform
Frankfurt am Main, som det fulde bynavn lyder, er en travl storby i hjertet af Europa, som er kendt i hele verden for sine spændende og usædvanlige kontraster. Her ved den majestætiske Mainflod mødes tradition og modernitet, handel og kultur, samt travlhed og stilhed i et harmonisk modsætningsforhold med internationale ... Frankfurt city guide

fra kr. 339 tur/retur

 Frankfurt tilbud

Hoteller i Frankfurt

Car hire in Frankfurt

Billeder af flickr/twicepix