Søg i flyrejser

Returtype
Fly til Frankrig - Skyscanner

Fly til Frankrig

Meget af det hele

Frankrig er et af de lande, der kan tilbyde turister ikke bare lidt af det hele, men meget af det hele. Et fly til Frankrig er et fly til romantik, kunst, skønhed, natur, badestrand og sneklædte bjerge.

Nyd ”Byernes by,” Paris, hvor du på samme sted får Eiffeltårnet, Versailles, Sacre Coeur på Montmartre, Triumfbuen samt så mange museer med så mange mesterværker, at de kan danne en by i sig selv.

Men Frankrig er meget mere end sin fantastiske, romantiske hovedstad. Der er skønne strande langs Cote d’Azur, skibjerge- og centre i topklasse i Alperne og Pyrenæerne, og naturskønne vinområder over hele landet.

Mad og vin er måske de to ting, som franskmændene er mest stolte over – og med rette. Både mad og vin er så varieret fra region til region, at det rent gastronomisk er som at rejse mellem forskellige lande.

Uanset om man er til travl storby, moderne ski- eller badehotel eller til søvnige landsbyer med vin- og lavendelmarker så længe øjet rækker, vil der være national og lokal mad og drikke i verdensklasse.

se mere

Fly til Frankrig