Søg i flyrejser

Returtype

Fly til Beijing

Kinas hovedstad og næststørste by, Beijing, er landets ubestridt vigtigste kulturhistoriske center. Her ligger de mest ikoniske attraktioner som Den Kinesiske Mur og i centrum Den Forbudte by ved Den Himmelske Freds Plads. 
Beijings er især blev fornyet siden de Olympiske Lege i 2008. Byen har smarte luksusbutikker, gode restauranter og hoteller samt et stort udbud af oplevelser så som akrobatik, opera og rockkoncerter.   

Visum

Visumpligt.

Se flere oplysninger her:

http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/kina-pas-og-visum/                                                               

Sæson

Både sommer og vinter byder på ekstreme grader, og foråret er derfor det bedste tidspunkt at opleve Beijing på.

Kom omkring

Busserne kan  være svære at bruge uden kendskab til kinesisk, undergrundsbanen er derfor at foretrække. Taxaer er billige, men man skal være forberedt på chaufførernes dårlige engelskkundskaber. Husk derfor at få skrevet din destination ned på kinesisk. Beijing er cyklernes by og kan lejes billigt mange steder. 

Åbningstider

De mest almindelige åbningstider er 10-22 hele ugen.

Drikkepenge

Officielt er det ulovligt at give drikkepenge i Kina, men både på restauranter og i taxaen sætter de pris på det. Da lønnen ofte er elendig er det også en god ide at lægge et par mønter til personalet på hotellerne.

Information og nødstilfælde

Danmarks ambassade i Kina, 1 Dong Wu Jie, San Li Tun, 100600, Beijing

Tel: +86 (10) 8532 9900   E-mail: bjsamb@um.dk

Politi: 110   Ambulance: 120  Brand: 119

Seværdigheder

1. Den Kinesiske Mur: Kinas mest populære attraktion, et mursystem der strækker sig over mere end 6000 km. Beijing er et godt udgangspunkt for at se og gå på muren.

2. Den Forbudte By: I næsten 500 år var dette kæmpe og smukke bygningskompleks kejsernes palads, bygget i træ og med et væld af fantasifulde detaljer. Byen er på UNESCOs liste over verdenskulturarv. På vejen passerer man Den Himmelske Freds Plads og en række andre populære attraktioner fx Maos mausoleum er lige i nærheden.

3. Beihai Park: Næsten halvdelen af den enorme park udfyldes af Beihai sø, hvor der bliver skøjtet på isen om vinteren og sejlet om sommeren. Parken har foruden skøn natur flere buddhistiske templer.

4. Tromme- og klokketårn: Før i tiden havde alle kinesiske byer sådanne tårne til at minde befolkningen om tiden og deres forpligtelser. I de to tårne fra 1200-tallet får man en fantastisk udsigt over Beijing og adgang til det gamle kvarter med krogede stræder og små historiske bygårde.

5. Beijings zoologiske have: Et væld af eksotiske og truede dyrearter, stedet arbejder bl.a. med bevarelsen af den ikoniske panda, Kinas national dyr.

Hurtige fakta
Indbyggertal: Cirka 21.5 mio.
Valuta: Kinesiske Yuan renminbi (CNY)
Landekode: (00) 86
Religion: Cirka 59 % ateister og 33 % traditionel tro

Tidszone: UTC+8  

Officielt sprog: Kinesisk

se mere

Billige fly til Beijing fra:

fra kr. 3.098 tur/retur

 Beijing tilbud

Hoteller i Beijing

Car hire in Beijing