Søg i flyrejser

Returtype

Fly til Barcelona

Katalaniens farverige hovedstad

Fly til Barcelona bringer dig lige til Katalaniens hjerte og Spaniens næststørste by.

Barcelona ligger helt ud til havet med en elegant, charmerende og farverig strandpromenade, der summer af liv. Byen er berømt for sin fantastiske modernistiske arkitektur og æstetiske skønhed. Det gotiske og et kig på Antoni Gaudis Sagrada Familia ved Poble Espanyol de Montjuic vil få dig til at måbe. For fodboldfans har en af byens mest besøgte turistattraktioner, FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou, måske den samme virkning!

I forhold til shopping er det svært at slå travle Porta de l'Àngel, der med sine trafikfrie gader og lækre butikker er perfekt til at vandre rundt i. Eller brug en dag på at tage rundt til Barcelonas markeder, der sælger alt fra fremragende mad til tøj og antikke varer. Efter mørkets frembrud kommer der gang i La Ramblas trendy caféer, barer og restauranter. Så er det tid til tapas og flamenco til den lyse morgen!

By eller strand? Shopping eller fodbold? Hvorfor ikke nyde det hele og bestille et billigt fly til Barcelona?

se mere

Billige fly til Barcelona fra:

 Rejseguide til Barcelona

Gaudis karakteristiske arkitektur
Barcelonas gotikke kvarter
La Rambla
Barcelona tilbyder med sin unikke catalanske karakter en spændende blanding af kultur, arkitektur, byparker, førsteklasseshoteller og restauranter. Dertil kommer et festligt natteliv, en livlig musikscene, en fascinerende historie og en misundelsesværdig placering tæt på attraktive strande. Barcelonas arkitektur er en blanding af gotik, modernisme og nutidige stilarter, og besøgende kan ... Barcelona city guide

fra kr. 754 tur/retur

 Barcelona tilbud

Hoteller i Barcelona

Car hire in Barcelona

Billeder af Flickr/somma1977