Søg i flyrejser

Returtype
Fly til Antalya - Skyscanner.dk

Fly til Antalya - Sammenlign flybilletter til Antalya

Oplev Tyrkiets bedste i Antalya

Sol? Tjek. Strand? Tjek. Vand? Tjek. God mad? Tjek. Natur? Tjek. Kultur? Tjek. Det er intet under, at Antalya er en af Tyrkiets mest populære rejsedestinationer.

Man kan roligt lade sig lokke til at tage fly til Antalya, hvis man er ude efter en lækker badeferie. Med masser af sandstrande længere end øjet kan se, er der plads nok til alle. Den ene kilometer efter den anden sørger for, at man frit kan vælge mellem de travle og begivenhedsrige strækninger eller de mere afsides og stille dele af Middelhavskysten. I gåafstand fra flere af strandene kan man endda tage sig et kig på et af de utallige og imponerende bygningsværker fra Romerriget.

I selve byen Antalya er især den gamle bydel, Kaleiçi, et besøg værd. Bag Hadrians Port er det som at være på eventyr i en svunden tid mellem historiske moskéer, minareter, militærtårne og meget mere. Alligevel er der aldrig langt fra billige hostels, farverige souvenirboder, det topmoderne TerraCity storcenter eller endda muligheden for at svømme med delfiner!

På den 600 meter høje bakke Tünektepe kan man få en fortrinlig panoramaudsigt over Antalya. Trænger man til at hvile benene, kan man overveje at gøre det i den roterende restaurant, så man kan få nydt hele udsigten, mens bentøjet slapper af.

Og så bør man ikke snyde sig selv for de naturlige vidundere lidt uden for Antalya, den forhistoriske Karain-grotte og det fantastiske Kurşunlu-vandfald, der er som skabt til den ideelle picnic, mens man kan forsøge at spotte ørreder og skildpadder.

Aftenerne i Antalya kan formes lige præcis, som man ønsker det. Maden er både god og billig, og især udvalget af retter med fisk og skaldyr er eminent. Foretrækker man at gøre tingene på den nemme måde, så er udvalget af ”all inclusive” hoteller særdeles omfattende og varieret. Efter spisetid kan man enten gå en stille aftentur på stranden eller tage del i det livlige natteliv, hvor diskoteker, vandpiber, spil og live-musik er rigtig populært.

se mere

Billige fly til Antalya fra:

fra kr. 884 tur/retur

 Antalya tilbud

Hoteller i Antalya

Car hire in Antalya

Billeder af flickr/HSSand2