Søg i flyrejser

Returtype

Fly til Amsterdam

Op på cyklen...

Fly til Amsterdam lander fire meter under havets overflade i Schiphol Lufthavn – en påmindelse om, at Hollands hovedstad kæmper for at holde sig oven vande.

Det tager kun 20 minutter med tog at komme fra lufthavnen til hjertet af skønne Amsterdam, Hollands største og smukkeste by. Denne finurlige og farverige by med de safranfarvede bygninger er et af de vigtigste kulturelle centre i Europa med omkring 75 festivaler om året. Den kulturelle side af Amsterdam bliver ofte glemt takket være det enorme antal coffee shops, som gør en storslået forretning, men med flere museer per kvadratmeter end nogen anden by i verden, er udvalget uovertruffet. Nogle dækker mindre traditionelle emner og varierer fra de berømte Van Gogh-samlinger til Anne Franks hus og sex og marihuanas historie.

En tur til Nachttheater Sugar Factory kombinerer teater og natklub og er perfekt for de natteravne, som gerne vil opleve lidt af kulturoplevelsen med.

Alternativt kan du leje en cykel og tage dit kamera med langs kanalerne og holde kage- og kaffepause på vejen, mens du indtager synet af gamle handelsmænds villaer, Jordaans brostensveje og den frodige Vondelpark. Alt er lige så magisk nu, som får hundrede af år siden. Gør det, der gør dig glad!

For mere information om Amsterdam kan du besøge den officielle website for Hollands Turistbureau.

se mere

Billige fly til Amsterdam Schiphol fra:

 Rejseguide til Amsterdam

Amsterdam Rundturen
Heineken Oplevelsen
Amsterdams Fangekældre
Amsterdam kaldes ofte for ‘Nordens Venedig’ på grund af sine mange kanaler og sin romantiske stemning. Historisk set var Amsterdam en handelsby, og et godt socialt netværk var uundværligt for at have succes med handel. Derfor hviler det moderne Amsterdam på grundlaget af et åbent og tolerant samfund, som tiltrækker ... Amsterdam city guide

fra kr. 437 tur/retur

 Amsterdam Schiphol tilbud

Hoteller i Amsterdam

Car hire in Amsterdam Schiphol

Billeder af Flickr/yanti.marliana, flickr/_yanti.marliana